![]() |
kako pomoci osobi da prestane s kockanjem |
Odgovori
|
Page <123 |
| Autor | |
tomkoren
Newbie
Pristupio/la: 07 travnja 2010 Online Status: Offline Poruke: 2 |
Citiram Odgovor
Poslan: 24 travnja 2010 u 04:49 |
|
Treba lupiti šakom o stol i reći DOSTA JE BILO! Teško je razumijeti kockare ali oni koji kockaju znaju kako je to, koji je to pakao. Priznao sam svima svoj problem i sad me očekuje pakao složiti kockice u glavi. Nema tu života, to je adrenalin koji te ubija. Svjestan sam problema i borim se, a najgore je čuti što sam mogao sa tim novcima. Odmah bi to išao vraćati i to je katastrofa, tu treba užasna snaga da se ne vratim. "Lijepo" je bilo trošiti ali sad treba proći cijeli pakao da se vratiš, da počinješ živjeti. TISUČU KORAKA JE DO VRHA, A SAMO JEDAN DO DNA. Kako je lako napraviti taj jedan koračić.
|
|
![]() |
|
optimist
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 28 travnja 2010 u 17:07 |
|
TOMOKOREN,
razmisli vrijedi li adrenalin uništenja? kockanjem nećeš vratit dugove.kockanjem nećeš vratiti obitelj, prijatelje ... kockanjem ne ispadaš "frajer", nego sebičan gad! bolest treba liječiti, sama se sigurno neće ... malo je ljudi koji su toliko jaki da uspiju sami .. ne poznam te, totalno si mi nebitan u životu, al nick "optimist" nisam izabrao bez razloga ... poznam kockare, upoznao sam ih, proucavao ... oni frajerski pogledi s visoka dok sa ruleta gledaju amatere na voću, na još veće amatere što bulje u teletekst ... a rulet, vjerujem da to znaš ... zbrojem svih brojeva daje broj 666 ... u nasoj religiji broj rogatog ... nema pomoci nekome koji si to ne zeli ... kockar je rob svom gospodaru .. utakmici, ruletu, virtualnim psima, virtualnom voću, teletekstu ... listić kockara spašava škotskog prvoligaša od ispadanja u drugu ligu!! gospodar ne dozvoljava san, ne dozovljava mir ... ne dozvoljava kockaru/robu normalan život .. a vrijedi li adrenalin toliko? |
|
![]() |
|
Making all over
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 05 svibnja 2010 u 18:35 |
|
Hej,
Hvala na priči. prava rijetkost. Mogu ti odmah reći, kao da si me prekopirao. ista situacija. ja sam dva puta prošao kod žene. naravno da sam nastavio i dalje, na isti način, i naravno da sam se opet uvalio. Rado bih joj opet sve ispičao, ali treći put, pa sramota me i od samog sebe. Ful sam u dugovima. Moram prestati. ne, ajde da kažem. Prestao sam. a imam sve, dobru ženu, klinca, dobar posao, društvo. Ali, kompulsivnost. Misliš da se mogu izvući sam. Ne, hajde, reći ću MORAM!!!!!
I da, obećanje, ako se ikada budem bavio politikom, zatvoriću sve kockarnice i kladionice u Crnoj Gori. mimo svega, da, ynam, ja sam kriv, ali druže, salijeću te na svakom koraku, reklame po televiziji, bilbordi, ma užas!! Nije ni to u redu. Ako išta, oladiće me neko, ali ću makar znati zašto sam ohlađen. Toliko, ostajem na raspolaganju za dalje razgovore.
|
|
![]() |
|
optimist
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 15 svibnja 2010 u 11:40 |
probaj nabavit i procitat knjigu ULOG od Dejana Stankovića, mozda te pokrene u pravom smjeru. Kockanjen ne unistavas samo sebe, vec sve oko sebe.. imas zenu, klinca ... uz tebe su, al nece ni oni moci dugo trpiti. sve je na tebi! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Page <123 |
| Skok na forum | Forum Permissions ![]() Ti možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |